Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Paštika z husích jater (kuřecí maso a drůbež)

Postup přípravy

Třetinu jater nakrájíme na plátky, protáhneme slaninou, osolíme a opepříme.
Zbytek jater umeleme, přidáme paštikové koření, lžičku pepře, žloutky, rum, osolíme a dobře promícháme.
Formu na paštiku vyložíme plátky slaniny, na ně dáme vrstvu mletých jater, vrstvu plátkových jater a stále takto střídáme. Poslední vrstvou je směs mletých jater.
Nahoru dáme zbytek plátků slaniny. Formu přikryjeme a v páře vaříme asi 2 hodiny.
Zchladlou paštiku vyklopíme, nakrájíme a zdobíme sekanou petrželkou.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

½ kg husích jater
1/8 l mléka
30 dkg slaniny
2 žloutky
lžíce rumu
paštikové koření
sůl
pepř
petrželka

čas přípravy: 120 min.

Hodnotilo 4731 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama