Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Myslivecký jelení guláš (zvěřina a další masa)

Postup přípravy

Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, přikryjeme a dusíme do zhnědnutí. Přidáme papriku, maso nakrájené na kostky, osolíme a opepříme, přikryjeme a za občasného podlévání dusíme do měkka. Před koncem přidáme houby, lečo a prolisovaný česnek, majoránku a dodusíme do měkka.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 2 komentářů.

Potřebné suroviny

600 g jelení plece a krku
3 cibule
2 stroužky česneku
100 g hub
100 g sterilovaného leča
olej
mletá sladká paprika
sůl
majoránka
pepř

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 5829 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 2

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
znam teda lepsi recept

Autor: p | Vloženo: 7. března 2007 12:12
já bch přidal jestě 2 k.ž.koření divočina

© Doktororonline.cz | Reklama