Doktoronline.cz - články o zdraví, služby, nástroje a informace. Vaše zdraví v centru naší pozornosti.
Založte si deníček miminka, diskutujte s ostatními, přečtěte si naše rady. Přinášíme vždy něco navíc.

www.doktoronline.cz

Aktuální fórum: Nemoci a jejich léčba

přehled témat

nové téma

nápověda

vyhledávání:

Re: Paraziti asi škrkavky
Autor: markéta | Vloženo: 27. prosince 2008 00:58 | IP: 85.160.75.-)
já mohu jenom potvrdit,že epam skutečně zabírá,ale musí se brát pravidelně,jak tobolky očištující tak epam 11 a já to ještě doplnuji epamzeleným francouzským jílem.....lepší popis najdeš na www.epam.cz
Autor: Petr | Vloženo: 15. prosince 2008 14:55 | IP: 85.160.98.-)
na tyto problémy mám dobré zkušenosti s výrobky EPAM,ale musí se užívat pravidelně očištující tobolky spolu zazze zeleným jílem a epame,11
Autor: Ludmila | Vloženo: 16. června 2008 16:32 | IP: 85.70.51.-)
Zajímá mě, jak dlouho jste užívala ten EPAM, než jste začala užívat vermox. A taky to, co pokračovalo po VERMOXu. Co si myslíte, že zabralo víc a jak to dlouho trvalo. Dík za odpověď.
Autor: Míša | Vloženo: 17. dubna 2008 17:19 | IP: 82.100.0.-)
Hanko,prosím Vás ozvěte se mi na e-mail,chtěla bych s vámi co se týče těch parazitů.Děkuji Michaela

e-mail:pegina@seznam.cz
Paraziti asi škrkavky
Autor: Hana | Vloženo: 31. ledna 2008 13:16 | IP: 90.176.55.-)
momentálně řeším taky tento problém. dala jsem na rady"zkušenějších" myslím ty kdo už tím prošly. Vermox,3 dny po dvou za 10 dní znovu a do 2 měsíců ještě jednu dávku.
Pořídila jsem si čistící soupravu- klystýr. Hlavně se toho nebojte, není to nic strašného, chce to jen mít na to klid a soukromí.Větší šok budete mít až uvidíte co z vás opravdu leze/doporučuji,po částech do kyblíku.Odnesla jsem vzorky/ve skleničce s vodou/ dvěma různým lékařům, ani jeden to nikdy neviděl a to ani na INFEKČNÍM! Podle fotografii na internetu si mslím že to bude škrkavka psí nebo kočičí, celý život jsem měli psy a kočky.teď čekám na výsledky, ale stále čistím střeva.
Vermox napíše doktor bez toho že by vás prohlížel, jen si naučtoval 30Kč za to že mi sáhl na břicho!!
Ještě před tím jsem zapátrala na internetu a našla výborný přírodní prostředek, po kterém to začalo vycházet samo ven/pak jsem si šla teprve pro vermox/ najde te ho na http://www.epam.cz/produkty.php?category=25
jsou to tobolky proti parazitům.
Ani netušíte kolik lidí to má ,chřipku na každým poznáte, tohle ne a nejhorší je že dokud z nás něco nevyleze tak vás doktoři budou léčit poŘád na něco jiného, přitom paraziti jsou rozlezlí v celém těle a způsobují spoustu zdravotních problému. Nechci dělat chytrou-to je jen moje vlastní zkušenost.
Přidat reakci

Kontrola proti spamu

Příspěvky vkládejte bez formátovacích HTML značek. URL začínající http:// nebo ftp:// budou automaticky převedeny na odkazy.
Enter znamená nový řádek, dva entry nový odstavec.
Můžete použít i smajlíky:      :-)      :-(      ;-)      :-O

© 2004 - 2006 - Doktoronline.cz | prohlášení | kontakty | RSS