momentálně řeším taky tento problém. dala jsem na rady"zkušenějších" myslím ty kdo už tím prošly. Vermox,3 dny po dvou za 10 dní znovu a do 2 měsíců ještě jednu dávku.
Pořídila jsem si čistící soupravu- klystýr. Hlavně se toho nebojte, není to nic strašného, chce to jen mít na to klid a soukromí.Větší šok budete mít až uvidíte co z vás opravdu leze/doporučuji,po částech do kyblíku.Odnesla jsem vzorky/ve skleničce s vodou/ dvěma různým lékařům, ani jeden to nikdy neviděl a to ani na INFEKČNÍM! Podle fotografii na internetu si mslím že to bude škrkavka psí nebo kočičí, celý život jsem měli psy a kočky.teď čekám na výsledky, ale stále čistím střeva.
Vermox napíše doktor bez toho že by vás prohlížel, jen si naučtoval 30Kč za to že mi sáhl na břicho!!
Ještě před tím jsem zapátrala na internetu a našla výborný přírodní prostředek, po kterém to začalo vycházet samo ven/pak jsem si šla teprve pro vermox/ najde te ho na
http://www.epam.cz/produkty.php?category=25
jsou to tobolky proti parazitům.
Ani netušíte kolik lidí to má ,chřipku na každým poznáte, tohle ne a nejhorší je že dokud z nás něco nevyleze tak vás doktoři budou léčit poŘád na něco jiného, přitom paraziti jsou rozlezlí v celém těle a způsobují spoustu zdravotních problému. Nechci dělat chytrou-to je jen moje vlastní zkušenost.